Friss

Új weblapunk: myszallas.com

Új weblapunk: grabovoj.hu, vegtelenforras.hu

Új szoftverünk: PüszlaSZIG, szigorú számadású bizonylatokat értékesítők számára írott ügyviteli szoftver. Részletek

Elkészült az Ecclesia Domus, egyházi adminisztrációs szoftverünk legújabb verziója! https://ecclesiadomus.hu

Új szolgáltatásunk: Tárhely és Domain

AKCIÓS nyomtatás! Most 40% kedvezménnyel! Részletek...

Nyomtasson CD-re vagy DVD-re olcsón és gyorsan. Részletek...

Új szolgáltatásunk: DMS - dokumentum tárolás felsőfokon... http://webiktat.hu

Új weblapunk: http://drpresent.hu

Új weblap: http://ebeskkse.hu

Új szoftverünk: leltárív készítő. Készítse el Ön is leltárívét elektronikusan, egyszerűen. A szoftver áráról érdeklődjön e-mail-ben!

!DINAMIKUS WEBLAP AKCIÓ!
Rendeljen most dinamikus weblapot, és
50% kedvezményt kap! (részletek)

Elkészült legújabb honlapunk: http://nyirgelse.gkat.hu Látogasson
el ide Ön is!

Megjelent legújabb szoftverünk a
PÜSZLA számlázó és készletnyilvántartó
rendszerünk!

Új szolgáltatásunk: Websop

ÚJ! Nézzen be hozzánk, ahol a legjobb árakat találja: TurboBolt.hu Már nem csak számítástechnika...

Új weblapunk: nyife.hu

ugralovar ugyvitelirendszereink_altalanosan

Vállalatirányítási rendszerekről általánosságban...

Az integrált vállalatirányítási információs rendszerek elnevezése az idegen nyelvű szakirodalomban az ERP (Enterprise Resource Planning System), vagyis szó szerint a vállalati erőforrások tervezésére szolgáló rendszer. Ez az elnevezés arra utal, hogy e rendszerek legfontosabb feladata a vállalkozások folyamatos működéséhez szükséges technikai, pénzügyi, humán erőforrások felhasználásának folyamatos (újra)tervezése.

Az integrált információs rendszert az különbözteti meg a „hagyományos”, nem integrált megoldásoktól, vagyis a külön-külön működő, egy-egy részfunkciót megvalósító, egymással (szoros) kapcsolatban nem lévő, elszigetelt rendszerektől, hogy az integrált információs rendszerben a különböző alrendszerekben lezajló feldolgozások egyetlen rendszerben történő végrehajtása az egyes alrendszerek szoros együttműködésével valósul meg, az alrendszerek egymásra épülnek, és ugyanazon adatokat használják. Másképp fogalmazva, az integrált vállalatirányítási információs rendszerek egységes vállalati adatmodellre épülő egységes vállalati adatbázist használnak.

Ezért az ERP rendszerekre az alábbi tulajdonságok jellemzőek:


A feldolgozás egyes lépései úgy adják tovább az információt a követő lépéseknek, hogy közben nem változik a hordozó eszköz és a továbbított információ.

Nincs többszörös adatbevitel.

A funkciók, tevékenységek nem keverednek, és nem duplikálódnak.

 

Egy-egy vállalatirányítási rendszer tehát összetartozó modulokból épül fel. A rendszert alkotó modulok a konkrét vállalat modelljéhez igazodnak. Ezért ahány vállalat, annyi igény, annyi ERP rendszer megvalósítás lehetséges. A modulok tetszőlegesen összekapcsolhatóak, kiegészíthetőek, átalakíthatóak. Így, ha egy vállalat kereskedelmi célt valósít meg, szükségtelen a termelési célokat tartalmaznia az ögyviteli rendszernek.

A piacon több, nagyobb gyártó ügyviteli rendszere is megtalálható. Ezek a rendszerek általában nagyobb vállalatok számlára íródtak, és ezért áruk, általános költségük is jóval nagyobb, mint amit egy kis és középvállalkozás meg tud fizetni.

Mivel a mai világban egy vállalkozás működését már el sem tudjuk képzelni számítógépek nélkül, egy jól és dinamikusan fejlődő vállalkozást pedig ügyviteli renszer nélkül, természetes igénnyé vált olyan ügyviteli rendszerek megírása, melyeket ezek a kisvállalkozások is ki tudnak fizetni. Ezért cégünk ilyen cégeket támogató, ERP vállalatirányítási rendszerek megírásával foglalkozik, melyek óriási előnye a teljesség igénye nélkül:

Gyors fejlesztés és beüzemelés

Teljesen egyedire szabható (még a megjelenítési design is)

Olcsó

A felhasználás során a felhasználók konkrét igényeihez igazított

Személyes kontakt, az ügyfél nem csak addig fontos, amíg megveszi a szoftvert

 

Amennyiben Önben is megfogalmazódott a gondolat, hogy szeretné vállalkozását ilyen rendszerrel fellendíteni, kérem keressen, és személyes találkozásunk során biztosan megoldást tudunk adni az Ön számára is!

Egyedi rendszereink kidolgozása rendkívül gyors (általában tesztelési időszakkal mindössze csak 1-2 hónap!) és megbízható. Nálunk a legfontosabb kritérium nem csak a funkcionalitás, hanem a BIZTONSÁG. Olyan szakemberekkel dolgoztatunk, akik magasan kvalifikáltak, vannak köztünk szoftver mérnökök és informatikai statisztikusok és programozók.